tshirt

Steun de kudde

Waarom Steunen?

Een kudde schapen blijkt voor veel mensen iets heel moois. Een gevoel van rust of een romatisch plaatje. Niet iedereen kan schapen houden, maar plezier hebben van andermans schapen kan natuurlijk wel. De kosten van wintervoer en medicijnen zijn hoog. Evenals de materialen zoals netten en stroomkasten.  Ook is bloedverversing belangerijk en een degelijke dekram is niet goedkoop. Maar waarom je echt de kudde zou moeten steunen? Omdat het Tshirt (steun minimaal €25) of de trui (steun minimaal €45) gewoon zo ontzettend leuk is!

Wil jij ook wel die mooie schapen van Grazeland thuis, maar heb je niet voldoende gras? Of misschien woon je  verder van Enschede af dan de schapen kunnen lopen? Dan hebben we goed nieuws!

aIMG_5312

Vanaf nu zijn er mooie T-shirts & truien met het Grazeland schaapje.
Gemaakt van 100% organic katoen. Verkrijgbaar in de volgende maten:

  • Kinderen: 3-4jr, 5-6jr,7-8jr,9-11jr&12-14jr
  • Vrouwen: S,M,L,XL
  • Unisex: S,M,L,XL (verkrijgbaar in grijs en azuurblauw. Dit zijn gewone T-shirts)

 

Verzendkosten

Email naar Info@grazeland.nl om je bestelling door te geven. Vermeld je naam en adres gegevens en de maten die je wilt bestellen.
Je ontvangt dan een email terug met de factuur. Verzendkosten zijn €3.84 voor 1 shirt. Wil je meerdere shirts zijn de verzendkosten gratis, dus vraag je vrienden en familie of ze ook intresse hebben!
Zodra het geld overgemaakt is wordt de bestelling verzonden.

 

Kind

Kind

Vrouw

Vrouw

Uni grijs

Man grijs

Uni Blauw

Man blauw

Nieuw!! Nu ook Grazeland Truien!

Foto650-SUL36J7X Foto650-UTAHEBSY

De truien zijn verkrijgbaar in de maten: S, M, L & XL en kostten 45 euro per stuk. Verzendkosten zijn €6,95 maar steun je Grazeland voor meer dan €50 euro zijn verzendkosten gratis.

Ook zijn alle maten T-shirts eindelijk weer op voorraad. Voor een T-shirt zijn de verzendkosten €3,95

Door een Grazeland trui of T-shirt te kopen help je een kleine schaapskudde. We hebben bijvoorbeeld geld nodig voor extra netten, een stroomkast nieuwe ooien en diergezondheid.

Om te bestellen stuur je een email met het door jou gewenste artikel en maat naar info@grazeland.nl  Je ontvangt dan een bevestiging met factuur.