Lieve Emmie

Heel plotseling en met veel pijn in ons hart hebben wij afgelopen vrijdag afscheid moeten nemen van onze lieve Emmie.
Emmie was voor het echte schapenwerk al met pensioen. Maar had er zeker nog veel plezier van als ze af en toe eens mocht kijken hoe t met de schapen ging. Bij Natuurtherapie Esra Tjemkes mocht ze zo nu en dan nog echt aan het werk. Mensen helpen was heel belangerijk voor haar.
Vroeger met het hoeden was ik haar soms ineens “kwijt”. Dan was er zown leuke tourist langsgekomen die aaitjes over had. Die volgde ze dan een heel eind. Maar altijd kwam ze terug.. Die schapen konden natuurlijk ook niet zonder haar.
Bij ons thuis heeft ze nog heel hard gewerkt om Lizzy onze al-lang-niet-meer-pup op te voeden. Grenzen aangeven en rust afdwingen kon ze goed.
Donderdag avond hadden we nog even op leuke muziek gedanst. Vrijdag ochtend ging het ineens allemaal heel snel.
Lieve Emmie, vanaf dat wij voor het eerst op zoek waren naar een hond was ik zoo gek met jou. Je kwam nog niet direct bij ons, eerst kwam Harry. Maar je kwam er toch ook al snel bij om Harry te leren hond te zijn. Ook het hoeden leerde ik eerst met jou. We hadden gehoopt dat je nog wat langer bij ons zou zijn en lekker van je pensioen genieten. Je blijft voor altijd in ons hart.

 

img_8907